fredag 22. april 2011

På vei ned fra Gjenstad fikk vi se dette elefanthodet så i området der kan du risikere å møte en hodeløs elefant.












Måtte en tur ut i dagens flotte vær. Turen gikk innover til Sunndalen og Hafsåsen med området rundt Vangshaugen og Alfheim som mål men det viste seg at uten ski hadde vi ikke noe der å gjøre. Det ble noen bilder av elva som renner langs med veien innover der, så kom jeg på at vi måtte se oss en tur opp til Gjenstad og ned til Åmotan når det var så mye vannføring i Svøufallet. Som sagt så gjort og noen av bildene ser dere her. Det var en god trim for en gammel mann.


Ha en fortsatt God påske alle dere der ute;-)












mandag 18. april 2011

Påske i Torbudalen

Måtte bare legge inn et nytt prøvebilde etter å ha fått plass IE 8 igjen. Det ser ut til at ting funker denne gang. Bildet er fra påsken i Torbudalen for noen år siden, siden det ikke blir fjellpåske på oss i år så får vi mimre litt hjemme.

søndag 17. april 2011

Kamp om maten



Jeg måtte få ut et bilde til for å teste. IE 9 ser ut til å lage trøbbel for meg. Motivet er fra samme tur hos Kurt som forrige og fuglene holder koken.
Dette funket greit med Google Chrome så får IE bare krangle videre sammen med småfuglene.

På foringsplassen

På grunn av sykdom og dårlig rygg kombinert med dårlig vær en periode så har fotoaktiviteten vært noe amputert. Regner med at det bedrer seg fremover, det er som regel bare et tidsspørsmål. Jeg var en på Kleive hos K.R. og han satt å hygget seg med småfuglene på foringsplassen sin. Jeg benyttet anledningen til å knipse noen stemningsbilder selv også. Bildet viser litt av dagliglivet på foringsplassen.