søndag 4. april 2010

Bilder fra mårskjulet i Sylteland


En ny tur til mårura i dag 16.04 ga uttelling, måren var fremme i ca. 10 minutter så det ble en del bilder. Syns jeg måtte vise disse 2 som gir et godt intrykk av hvor årvåken og nyskjerrig denne aktive krabaten er.


Rødstrupen var også der og bivånet det hele, det var i tillegg besøk av ekorn, mus og diverse andre fugler. Bildene som ligger her viser mangfoldet i mårskjulet det er mye å knipse mens man venter på mår.

En tur i mårskjulet i dag 14.04 ga ikke mårbilder denne gangen heller men ekornbesøk var det samt mus og diverse fugler. Selv om måren mangler så er jeg litt ivrig på å gjøre meg kjent med 7D'n så håper jeg mårbilder kommer etterhvert. Prøver igjen på fredag den dukker vel opp igjen.Jeg var en tur i mårskjulet i Sylteland i dag 12.04 satt der i 3 timer men ingen mår å se så jeg regner med at det ikke er riktig stemme som lokker på den. Derimot så var det aktivitet på fuglene så det var jo underholdning der. Det er tydelig at noen mener dem har mer rett enn andre på maten. Det var jo litt spennende å prøve 7D'n som landet i postkassa på lørdag, det virker som det dekker mitt behov og vel så det.Jeg var en tur ute i mårskjulet til TS skjærtorsdag sammen med Kurt og der var det ingen synlig mår men det var jo både fugl og mus der så noe underholdning hadde vi jo. Her reprensetert med mus og Flaggspett2 kommentarer:

  1. Hei. Her var det bra fart på musa. Nesten slik at den litt ute av fokus. Regner med at heretter blir alt skarp og i fokus, og gratulere med nyanskaffelsen. Håper at 7D'en kommer i hus ganske kjapt.

    SvarSlett
  2. Takk takk du. Vi kan ikke være skarpe og i fokus bestandig vet du men at det kan bli et og annet det får vi jo håpe men det ligger først og fremst på fotografen.

    SvarSlett