torsdag 18. august 2011

Grimsdalstur
Fruen og jeg pluss et par til leide en koselig sæter i Grimsdalen ei lita uke. Formålet med turen var å prøve å få reinsdyr på brikka men det gikk ikke denne gang på grunn av utrivelige værforhold. Første dagen var det oppholdsvær men kald nordavind, ingen rein men en artig røyskatt underholdt oss litt mens vi satt der. Bildet der den har lemen i munn er tatt på frihånd og langt hold uten stabilisator og er hardt beskåret derfor av ekstra dårlig kvalitet men jeg syns jeg måtte ta det med allikevel Krabaten var bare ca. 5 m fra oss på det nærmeste. Jeg må kanskje presisere at den avbildede utedassen ikke er den som vi hadde der vi var men på en annen sæter. Utedassen vår var nok luftig den også men ikke i samme grad.

6 kommentarer:

 1. Artige bilder Gøran.Har ikke bilder av den rakkarn på sommerstid men har da noen i vinterpels.

  SvarSlett
 2. Heisann,artig opplevelse å sitte å se på også. De har samme hyperaktiviteten som måren.

  SvarSlett
 3. Se her ja, dette var flott. Ut på fotojakt etter rein, og så komme hjem med bilde av en slik krabat. Det er da knall.....

  SvarSlett
 4. Det er godt naturen er full av spennende motiver når den en egentlig er ute etter ikke dukker opp. Bra alt ikke er like enkelt. Flott å få en fotogen røyskatt på brikka.

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder av røyskatten. Herlig! Kan tenke meg at det var en flott opplevelse.

  SvarSlett