torsdag 8. mars 2012

Havørn på oterjaktRoger Strandli Brendhagen sa på et macrokurs jeg var at skal man fortelle en historie med bilder skal den bestå av 8 stk. Start, hendelsesforløp og avslutning. Desverre er ikke bildene på topp av flere årsakssammenhenger men jeg antar at opplevelsen er formidlet. Måtte bare prøve det sånn denne gang for sannsynligheten for at jeg opplever dette igjen er nok 0,00.

10 kommentarer:

 1. Bedre rekkefølge denne gang, rå bilde serie.

  SvarSlett
 2. Takk for det, det ble nok mer riktig slik syns jeg.

  SvarSlett
 3. ER nok enig at bildekvaliteten kunne vøre bedre :) slik er det bare av og til.. Fortellene bilder ja..en unik bildeserie.
  artig å se.

  Monika

  SvarSlett
 4. Her er det jo fortellingen i bildeserien som er det spennende. Slike opplevelser er jo noe som ofte kommer ut av intet og man er prisgitt omstendighetene.
  Flott serie.

  SvarSlett
 5. Takk for kommentarer, jeg syns det var så spesillt at jeg ønsket å dele opplevelsen på tross av dårlig bildekvalitet.

  SvarSlett
 6. Selv om det ønsket noe bedre fra fotografen, men like verdt fortellende og opplevelsen du fikk med deg / og delte med oss. Oteren var vel for tungt og den klarte seg vel :)

  :) duy

  SvarSlett
 7. Likte bildehistorien din. Går den virkelig på oterjakt??? Det visste jeg ikke. Synes du har fått flere gode bilder av jakten.
  Ha en trivelig helg.

  SvarSlett
 8. Det var ny erfaring for meg og.
  Ha en trivelig helg du og.

  SvarSlett
 9. God aften.
  Her har du fått orden på hele serien - stilig...
  Du skriver dårlig fotokvalitet, er ikke helt enig, synes det er bra jeg...
  ikke alltid man er ferdig ladda og klar,
  når motivet kommer som ei kule.
  Ha en fortreffelig lørdagskveld.

  SvarSlett